Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Ujazd F.C LG Lisia Góra
1st 4- 3-3 Tactiek d
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


7e minuut.
Marmarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos passt de bal met de wreef. Pitulea speelt de bal door. Passanti is nu in balbezit. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Noti bereikt de bal nog maar net als eerste. Noti passt de bal in één keer door. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti rent richting de bal. Passanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Olabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantopoulos onderschept slim de pass. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă geeft een lange en hoge pass. Georgoulis kopt de bal weg. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Trzopek geeft een lange en hoge pass. Cizmă probeert de bal aan de voet te houden. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - F.C LG Lisia Góra 1:0

35e minuut.
Noti probeert naar een medespeler te passen. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos passt de bal in één keer door. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olabe heeft problemen om de bal te vangen. Konstantopoulos rent richting de bal. Olabe begaat een overtreding. Olabe krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Detond geeft een hoge lob. Slavchev kopt de bal weg. Konstantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trzopek rent richting de bal. Trzopek haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Passanti is nu in balbezit. Passanti passt de bal in één keer door. Noti is nu in balbezit. Noti geeft de bal voor. Karaoğuz springt en kopt de bal. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 46%, F.C LG Lisia Góra 54%.
MKP Ujazd - F.C LG Lisia Góra 1:0

56e minuut.
Piastra is nu in balbezit. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea geeft een hoge lob. Daar is Karaoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaoğuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Polko komt het veld opgelopen. Priego komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Glanzmann speelt de bal door. Pitulea heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea speelt de bal door. Passanti is nu in balbezit. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 45%, F.C LG Lisia Góra 55%.
MKP Ujazd - F.C LG Lisia Góra 1:0