Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Pozor Krynica
Skrzydlata Tactiek nowa
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 60.9
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Roncato passt de bal zonder na te denken. Poda rent richting de bal. Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda onderschept slim de pass. Poda haalt uit met een fantastische trap. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Inworp. Roncato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda onderschept slim de pass. Poda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paleari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya is nu in balbezit. Dozza onderschept slim de pass. Dozza draait met de bal, schiet en ... Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuczera geeft de bal voor. Lennato met een sublieme pass. Lietzen kan de bal niet met de borst controleren. Lietzen geeft een hoge lob. Poda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roncato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bassich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassich geeft een hoge lob. Paleari rent richting de bal. Paleari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kuczera kopt de bal weg. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft de bal voor. Poda is nu in balbezit. Poda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Pozor Krynica 0:1

37e minuut.
Sᴄholes onderschept slim de pass. Sᴄholes met een sublieme pass. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lennato met een sublieme pass. Lietzen speelt de bal door. Klungelig pakt Kalmbach de bal. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Poda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 72%, Pozor Krynica 28%.
Skrzydlaci - Pozor Krynica 0:1

49e minuut.
Paleari is nu in balbezit. Roncato is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sᴄholes. Sᴄholes krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dozza kan de bal niet met de borst controleren. Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Paleari passt de bal in één keer door. Roncato heeft problemen om de bal te vangen. Roncato passt de bal in één keer door. Poda rent richting de bal. Poda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lennato probeert naar een medespeler te passen. Roncato is nu in balbezit. Roncato passt de bal in één keer door. Poda is nu in balbezit. Poda haalt uit met een fantastische trap. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Roncato met een snelle inworp. Bassich bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bassich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bassich kan niet meer verder spelen. Poda geeft de bal voor. Watral komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kalmbach speelt de bal door. Daar is Lietzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya onderschept slim de pass. Dobronya geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Watral kopt de bal weg. Sᴄholes heeft problemen om de bal te vangen. Lennato speelt de bal door. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza haalt uit met een fantastische trap. Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 72%, Pozor Krynica 28%.
Skrzydlaci - Pozor Krynica 0:1