Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica Skrzydlaci
nowa Tactiek Skrzydlata
67% Balbezit 33%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen weak


2e minuut.
van den Broek is nu in balbezit. Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietzen geeft een hoge lob. Daar is Kadúk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Roncato heeft problemen om de bal te vangen. Roncato speelt de bal door. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Giżycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Skrzydlaci 1:0

10e minuut.
Giżycki trapt de bal weg van het doel. Kalmbach kopt de bal weg. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kuczera geeft een hoge lob. Bogach rent richting de bal. Bogach draait met de bal, schiet en ... Lotzwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Kalmbach de bal. Kalmbach passt de bal met de wreef. Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietzen geeft de bal voor. Kadúk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kalmbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kalmbach zijn tegenspeler op de grond. Bogach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Lennato probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach rent richting de bal. Sᴄholes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sᴄholes krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Doeltrap. Giżycki trapt de bal weg van het doel. Roncato kopt de bal weg. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 30%, Skrzydlaci 70%.
Pozor Krynica - Skrzydlaci 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Ougas de bal. Ougas passt de bal zonder na te denken. Roncato geeft een hoge lob. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadúk rent richting de bal. Kadúk draait met de bal, schiet en ... Giżycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Skrzydlaci 2:0

50e minuut.
Lietzen speelt de bal door. Klungelig pakt Roncato de bal. Roncato met een sublieme pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Falagán komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lennato is nu in balbezit. Lennato passt de bal zonder na te denken. Daar is Viglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogach rent richting de bal. Bogach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lotzwik met een harde bal richting middenveld. Lietzen speelt de bal door. Klungelig pakt Jabłonowski de bal. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lietzen kopt de bal weg. Falagán is nu in balbezit. Falagán speelt de bal door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Giżycki bokst de bal weg.

59e minuut.
Falagán probeert naar een medespeler te passen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek passt de bal in één keer door. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Skrzydlaci 3:0

69e minuut.
Falagán geeft een hoge lob. Tymiński kopt de bal weg. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falagán geeft de bal voor. Kadúk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Giżycki met een harde bal richting middenveld. Lennato kopt de bal weg. Roncato speelt de bal door. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk schiet op doel. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Skrzydlaci 4:0

71e minuut.
Place speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lietzen rent richting de bal. Lietzen passt de bal met de wreef. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Roncato rent richting de bal. Roncato passt de bal in één keer door. Lietzen is nu in balbezit. Lietzen geeft de bal voor. van den Broek maakt een snoekduik en kopt de bal. Giżycki bokst de bal weg. Kadúk rent richting de bal. Kadúk draait met de bal, schiet en ... Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kuczera geeft een hoge lob. Falagán heeft problemen om de bal te vangen. Falagán geeft een lange en hoge pass. Kadúk heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Skrzydlaci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 31%, Skrzydlaci 69%.
Pozor Krynica - Skrzydlaci 5:0