Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Ujazd ⚡️ TOPOGRAF ⚡️
1st 4- 3-3 Tactiek Top Off
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 11
42.3 gemiddelde waardering 54
matig Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Grioni passt de bal met de wreef. Løve Andersen is nu in balbezit. Løve Andersen passt de bal in één keer door. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Løve Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Løve Andersen passt de bal in één keer door. Lipko is nu in balbezit. Lipko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:1

8e minuut.
Szymczykiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gualazzi met de inworp. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Løve Andersen geeft een lange en hoge pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskimäe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lipko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuaresma neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Flis heeft problemen om de bal te vangen. Flis geeft de bal voor. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ... Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:2

35e minuut.
Trzopek passt de bal met de wreef. Lampárek speelt de bal door. Konstantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantopoulos draait met de bal, schiet en ... Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 55%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 45%.
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:2

48e minuut.
Gualazzi passt de bal in één keer door. Lipko heeft problemen om de bal te vangen. Szymczykiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szymczykiewicz krijgt een gele kaart. Lipko raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cuaresma neemt zijn aanloop. Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:3

54e minuut.
Konstantopoulos rent richting de bal. Coinac onderschept slim de pass. Coinac geeft een hoge lob. Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Kurtolli draait met de bal, schiet en ... Sanka bokst de bal weg. Lipko is nu in balbezit. Lipko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:4

62e minuut.
Løve Andersen met een sublieme pass. Klungelig pakt Lipko de bal. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel. Sanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cuaresma rent richting de bal. Lampárek is nu in balbezit. Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Georgoulis rent richting de bal. Georgoulis speelt de bal door. Løve Andersen is nu in balbezit. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ... Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veskimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coinac met een sublieme pass. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik geeft een hoge lob. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Løve Andersen is nu in balbezit. Løve Andersen passt de bal met de wreef. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Detond heeft problemen om de bal te vangen. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 58%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 42%.
MKP Ujazd - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:5