Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ MKP Ujazd
Top Off Tactiek 1st 4- 3-3
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
52.6 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Slavchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Piastra de bal. Piastra probeert naar een medespeler te passen. Trzopek rent richting de bal. Trzopek haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński geeft de bal voor. Konstantopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Slavchev de bal. Slavchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Lipko de bal. Veskimäe geeft de bal voor. Konstantopoulos is nu in balbezit. Konstantopoulos schiet op doel. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Georgoulis probeert naar een medespeler te passen. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurtolli probeert naar een medespeler te passen. Szymczykiewicz rent richting de bal. Borysewicz onderschept slim de pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko schiet op doel. Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 1:0

34e minuut.
Veskimäe is nu in balbezit. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 2:0

36e minuut.
Lampárek met de inworp. Iliescu rent richting de bal. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 3:0

38e minuut.
Gualazzi met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kubiński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Gualazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi passt de bal met de wreef. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 46%, MKP Ujazd 54%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 3:0

48e minuut.
Veskimäe onderschept slim de pass. Veskimäe met een sublieme pass. Lampárek speelt de bal door. Konstantopoulos is nu in balbezit. Konstantopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Piastra is nu in balbezit. Piastra passt de bal in één keer door. Flis onderschept slim de pass. Konstantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantopoulos geeft een lange en hoge pass. Jakubowski bokst de bal weg. Lipko is nu in balbezit. Szymczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gualazzi zijn tegenspeler op de grond. Gualazzi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko passt de bal met de wreef. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Sanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gualazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Lampárek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lampárek onderschept slim de pass. Lampárek passt de bal in één keer door. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konstantopoulos rent richting de bal. Konstantopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kurtolli speelt de bal door. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen met een sublieme pass. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi draait met de bal, schiet en ... Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipko rent richting de bal. Lipko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 4:0

84e minuut.
Piastra geeft een lange en hoge pass. Konstantopoulos rent richting de bal. Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantopoulos onderschept slim de pass. Konstantopoulos draait met de bal, schiet en ... Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu speelt de bal door. Lipko is nu in balbezit. Lipko schiet op doel. Sanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 5:0

90e minuut.
Gualazzi geeft een hoge lob. Szymczykiewicz kopt de bal weg. Veskimäe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gualazzi neemt de hoekschop. Lipko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 57%, MKP Ujazd 43%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - MKP Ujazd 5:0