Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica F.C LG Lisia Góra
nowa Tactiek d
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Ougas geeft de bal voor. Klungelig pakt Poda de bal. Poda passt de bal met de wreef. Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nośka is nu in balbezit. Nośka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karaoğuz de bal. Karaoğuz draait met de bal, schiet en ... Lotzwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C LG Lisia Góra 0:1

14e minuut.
Viglas heeft problemen om de bal te vangen. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lennato. Nośka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glanzmann wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C LG Lisia Góra 0:2

22e minuut.
Lotzwik speelt de bal door. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft de bal voor. Poda rent richting de bal. Poda schiet op doel. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Viglas is nu in balbezit. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lietzen is nu in balbezit. Lietzen met een sublieme pass. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek onderschept slim de pass. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karaoğuz kopt de bal weg. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal met de wreef. Nośka rent richting de bal. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ougas kopt de bal weg. Nośka rent richting de bal. Nośka schiet op doel. Lotzwik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 50%, F.C LG Lisia Góra 50%.
Pozor Krynica - F.C LG Lisia Góra 0:2

47e minuut.
Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Lietzen rent richting de bal. Lietzen met een sublieme pass. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg.

49e minuut.
Inworp. Quintana komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lennato onderschept slim de pass. Lennato met een sublieme pass. Kalmbach heeft problemen om de bal te vangen. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Poda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalmbach geeft de bal voor. Poda kopt de bal weg. Wouda heeft problemen om de bal te vangen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Priego komt het veld opgelopen. Polko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cizmă passt de bal in één keer door. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato maakt een afschuwelijke overtreding. Lennato krijgt een gele kaart. Karaoğuz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glanzmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quintana probeert de bal met de borst te controleren. Nośka rent richting de bal. Nośka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lotzwik niet meer kan verder spelen. Basiaga komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Dorobanţu met een harde bal richting middenveld. Kalmbach kopt de bal weg. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
van den Broek geeft een hoge lob. Poda rent richting de bal. Cizmă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van den Broek neemt de penalty, wat een uithaal! Dorobanţu bokst de bal weg. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu bokst de bal weg.

89e minuut.
Kalmbach met een sublieme pass. van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. Wouda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van den Broek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van den Broek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - F.C LG Lisia Góra 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 36%, F.C LG Lisia Góra 64%.
Pozor Krynica - F.C LG Lisia Góra 1:2