Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra Pozor Krynica
d Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 60.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kadúk met een sublieme pass. Lietzen is nu in balbezit. Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kadúk rent richting de bal. Cizmă is nu in balbezit. Kadúk verovert de bal door een tackle van achteren. Kadúk schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:1

11e minuut.
van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleh met een sublieme pass. van den Broek probeert de bal aan de voet te houden. Lietzen is nu in balbezit. Lietzen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Pitulea met een sublieme pass. Noti rent richting de bal. Noti passt de bal zonder na te denken. Pitulea rent richting de bal. Pitulea probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Viglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noti rent richting de bal. Met opzet legt Kalmbach zijn tegenspeler op de grond. Kalmbach krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kadúk onderschept slim de pass. Kadúk speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:2

26e minuut.
Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato passt de bal met de wreef. Kadúk rent richting de bal. Kadúk schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:3

29e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk verovert de bal door een tackle van achteren. Kadúk passt de bal zonder na te denken. Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cizmă geeft de bal voor. Inworp. Roncato met een snelle inworp. Lennato geeft een lange en hoge pass. van den Broek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 73%, Pozor Krynica 27%.
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:3

52e minuut.
Karaoğuz onderschept slim de pass. Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karaoğuz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Glanzmann probeert naar een medespeler te passen. Saleh is nu in balbezit. van den Broek begaat een overtreding. van den Broek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Viglas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Kadúk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:4

62e minuut.
Lietzen passt de bal in één keer door. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal in één keer door. Lietzen rent richting de bal. Lietzen geeft de bal voor. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priego komt het veld opgelopen. Saleh met een snelle inworp. Noti rent richting de bal. Noti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:6

72e minuut.
van den Broek probeert de bal met de borst te controleren. Lietzen rent richting de bal. Lietzen met een sublieme pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Noti verovert de bal door een tackle van achteren. Noti speelt de bal door. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz draait met de bal, schiet en ... Ougas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lotzwik bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek is nu in balbezit. Polko is nu in balbezit. van den Broek verovert de bal door een tackle van achteren. van den Broek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal met de wreef. Kadúk heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dorobanţu met een harde bal richting middenveld. Roncato kopt de bal weg. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Noti is nu in balbezit. Kalmbach onderschept slim de pass. Kalmbach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kadúk de bal. Kadúk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Lietzen passt de bal in één keer door. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach passt de bal in één keer door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 66%, Pozor Krynica 34%.
F.C LG Lisia Góra - Pozor Krynica 0:6