Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Ujazd CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
1st 4- 3-3 Tactiek na łosie
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Lysák geeft een lange en hoge pass. Dogan is nu in balbezit. Met opzet legt Piastra zijn tegenspeler op de grond. Piastra krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft de bal voor. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:1

21e minuut.
Georgoulis met een sublieme pass. Trzopek is nu in balbezit. Trzopek met een sublieme pass. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Veskimäe is nu in balbezit. Veskimäe geeft de bal voor. Klungelig pakt Stojnić de bal. Slavchev rent richting de bal. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Heine trapt de bal weg. Lampárek kopt de bal weg. Slavchev controleert de bal met de borst. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:1

26e minuut.
Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós onderschept slim de pass. Quindós met een sublieme pass. Saununu is nu in balbezit. Saununu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piastra is nu in balbezit. Filpi onderschept slim de pass. Filpi geeft een hoge lob. Saununu is nu in balbezit. Saununu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Dogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogan geeft de bal voor. Saununu is nu in balbezit. Saununu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:2

43e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski speelt de bal door. Dogan speelt de bal door. Quindós rent richting de bal. Quindós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 55%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 45%.
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:3

55e minuut.
Piastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogan verovert de bal door een tackle van achteren. Dogan met een sublieme pass. Quindós is nu in balbezit. Quindós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lysák onderschept slim de pass. Lysák geeft een hoge lob. Saununu kopt de bal weg. Quindós rent richting de bal. Quindós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Filpi de bal. Filpi met een sublieme pass. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:4

85e minuut.
Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski met een sublieme pass. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós draait met de bal, schiet en ... Sanka bokst de bal weg.

90e minuut.
Nalikowski speelt de bal door. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi probeert naar een medespeler te passen. Quindós is nu in balbezit. Quindós schiet op doel. Sanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 68%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 32%.
MKP Ujazd - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 1:4