Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE F.C LG Lisia Góra
na łosie Tactiek d
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleh onderschept slim de pass. Saleh geeft een lange en hoge pass. Quindós controleert de bal met de borst. Quindós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Karaoğuz rent richting de bal. Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal met de wreef. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 0:1

15e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal in één keer door. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaoğuz draait met de bal, schiet en ... Heine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nalikowski onderschept slim de pass. Nalikowski passt de bal in één keer door. Saununu heeft problemen om de bal te vangen. Saleh rent richting de bal. Saununu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nalikowski zal de hoekschop nemen. Quindós krijgt zijn hoofd ertegen. Darvas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Inworp. Nalikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ... Darvas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 1:1

27e minuut.
Noti speelt de bal door. Karaoğuz rent richting de bal. Karaoğuz passt de bal zonder na te denken. Passanti rent richting de bal. Passanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 1:2

28e minuut.
Dogan geeft een hoge lob. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós is nu in balbezit. Quindós draait met de bal, schiet en ... Darvas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 2:2

31e minuut.
Filpi rent richting de bal. Glanzmann begaat een overtreding. Filpi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalikowski met een snel genomen vrije trap. Saununu krijgt zijn hoofd ertegen. Darvas bokst de bal weg.

35e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noti. Nalikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nalikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saununu rent richting de bal. Saununu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dāvidsons passt de bal met de wreef. Glanzmann met een sublieme pass. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos geeft een lange en hoge pass. Karaoğuz kopt de bal weg. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bastos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saununu de bal. Saununu probeert naar een medespeler te passen. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 39%, F.C LG Lisia Góra 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 2:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmarinos met de inworp. Karaoğuz geeft een hoge lob. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea draait met de bal, schiet en ... Heine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Heine met een harde bal richting middenveld. Pitulea kopt de bal weg. Bašić heeft problemen om de bal te vangen. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lysák onderschept slim de pass. Pitulea begaat een overtreding. Lysák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lysák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Polko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Priego komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Filpi passt de bal in één keer door. Saununu is nu in balbezit. Pitulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitulea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Priego rent richting de bal. Saununu verovert de bal door een tackle van achteren. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski geeft een hoge lob. Quindós springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Polko probeert de bal aan de voet te houden. Dogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marmarinos krijgt een gele kaart. Dogan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quindós neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Darvas bokst de bal weg. Quindós is nu in balbezit. Quindós haalt uit met een fantastische trap. Darvas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 48%, F.C LG Lisia Góra 52%.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - F.C LG Lisia Góra 3:2