Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci ⚡️ TOPOGRAF ⚡️
Skrzydlata Tactiek Top Off
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
41.8 gemiddelde waardering 52.9
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Łudzik probeert naar een medespeler te passen. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen passt de bal zonder na te denken. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ... Giżycki bokst de bal weg.

2e minuut.
Løve Andersen geeft de bal voor. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:1

3e minuut.
Lipko rent richting de bal. Iliescu rent richting de bal. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Lipko rent richting de bal. Lipko draait met de bal, schiet en ... Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:2

4e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Lipko rent richting de bal. Gualazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi geeft een lange en hoge pass. Iliescu krijgt zijn hoofd ertegen. Giżycki bokst de bal weg. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:3

5e minuut.
Bogach met een sublieme pass. Lipko kan de bal niet met de borst controleren. Sᴄholes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borysewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giżycki bokst de bal weg. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:4

15e minuut.
Lipko rent richting de bal. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko rent richting de bal. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gualazzi rent richting de bal. Gualazzi geeft een lange en hoge pass. Lipko is nu in balbezit. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Place geeft een hoge lob. Gualazzi geeft de bal voor. Lipko is nu in balbezit. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Iliescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:5

28e minuut.
Kurtolli passt de bal met de wreef. Lipko rent richting de bal. Kuczera rent richting de bal. Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu schiet op doel. Giżycki bokst de bal weg.

29e minuut.
Łudzik kopt de bal weg. Gualazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi passt de bal zonder na te denken. Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli onderschept slim de pass. Kurtolli draait met de bal, schiet en ... Apaydın probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 63%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 37%.
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:5

49e minuut.
Łudzik kopt de bal weg. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi passt de bal in één keer door. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sᴄholes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Jesús Silva is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Løve Andersen passt de bal in één keer door. Daar is Lipko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kónya begaat een overtreding. Kónya krijgt een gele kaart. Lipko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borysewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kurtolli passt de bal in één keer door. Løve Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Løve Andersen speelt de bal door. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lipko is nu in balbezit. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:6

71e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Boruciak geeft de bal voor. Bogach rent richting de bal. Bogach schiet op doel. Jakubowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Løve Andersen is nu in balbezit. Løve Andersen passt de bal met de wreef. Place rent richting de bal. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Løve Andersen geeft een lange en hoge pass. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko onderschept slim de pass. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 71%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 29%.
Skrzydlaci - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:6