Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ Skrzydlaci
Top Off Tactiek Skrzydlata
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
53.2 gemiddelde waardering 43.2
excellent Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Boruciak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siekalski de bal. Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando schiet op doel. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Campano Hernando kopt de bal weg. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi passt de bal zonder na te denken. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko draait met de bal, schiet en ... Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kurtolli probeert naar een medespeler te passen. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen passt de bal zonder na te denken. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Łudzik met een snelle inworp. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi geeft de bal voor. Kurtolli heeft problemen om de bal te vangen. Kurtolli haalt uit met een fantastische trap. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kurtolli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Place onderschept slim de pass. Løve Andersen rent richting de bal. Løve Andersen geeft een hoge lob. Lipko krijgt zijn hoofd ertegen. Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Lipko passt de bal in één keer door. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 1:0

31e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Boruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak passt de bal zonder na te denken. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giżycki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Cieczko de bal. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz passt de bal in één keer door. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 29%, Skrzydlaci 71%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 1:0

46e minuut.
Lipko onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Place met een snelle inworp. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Terlemez geeft de bal voor. Kuczera rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 2:0

56e minuut.
Sᴄholes kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuczera de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iliescu. Iliescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 3:0

61e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Løve Andersen kopt de bal weg. Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Łudzik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iliescu is nu in balbezit. Lipko rent richting de bal. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Giżycki met een harde bal richting middenveld. Bogach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łudzik. Łudzik krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kuczera speelt de bal door. Løve Andersen geeft een hoge lob. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Giżycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 37%, Skrzydlaci 63%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Skrzydlaci 4:0