Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Ujazd Pozor Krynica
1st 4- 3-3 Tactiek nowa
38% Balbezit 62%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.4 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten excellent
adequate Passen formidable
average Verdedigen excellent


5e minuut.
Kalmbach passt de bal in één keer door. Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietzen passt de bal zonder na te denken. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Poda rent richting de bal. Poda draait met de bal, schiet en ... Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:1

10e minuut.
Daar is Roncato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncato passt de bal met de wreef. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel. Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:2

15e minuut.
Piastra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochetan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach rent richting de bal. Kalmbach geeft een hoge lob. Poda is nu in balbezit. Poda haalt uit met een fantastische trap. Sanka bokst de bal weg. Detond kopt de bal weg. Roncato rent richting de bal. Roncato geeft een lange en hoge pass. van den Broek springt en kopt de bal. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:3

22e minuut.
Kalmbach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lietzen de bal. Lietzen speelt de bal door. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:4

24e minuut.
Poda rent richting de bal. Poda passt de bal met de wreef. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel. Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:5

26e minuut.
van den Broek is nu in balbezit. Poda met een sublieme pass. Lennato rent richting de bal. Lennato geeft de bal voor. van den Broek springt en kopt de bal. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Lennato geeft de bal voor. van den Broek kopt de bal weg. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Veskimäe de bal. Veskimäe geeft een hoge lob. Iurato kopt de bal weg. Roncato is nu in balbezit. Roncato draait met de bal, schiet en ... Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lennato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalmbach de bal. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poda is nu in balbezit. Poda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:6

33e minuut.
Lennato passt de bal in één keer door. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szymczykiewicz krijgt een gele kaart. van den Broek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van den Broek neemt zijn aanloop. Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Sanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:7

39e minuut.
Roncato is nu in balbezit. Roncato speelt de bal door. Daar is van den Broek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:8

41e minuut.
Poda heeft problemen om de bal te vangen. Poda passt de bal met de wreef. Daar is Roncato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncato geeft een hoge lob. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen. Sanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lennato passt de bal in één keer door. Roncato rent richting de bal. Roncato probeert naar een medespeler te passen. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 65%, Pozor Krynica 35%.
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:8

46e minuut.
Roncato passt de bal zonder na te denken. Lietzen met een sublieme pass. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ... Sanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:9

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dozza komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Viglas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampárek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Viglas rent richting de bal. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach met een sublieme pass. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Sanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szymczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:10

70e minuut.
Lietzen is nu in balbezit. van den Broek is nu in balbezit. Lietzen is nu in balbezit. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Viglas probeert naar een medespeler te passen. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach passt de bal met de wreef. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Veskimäe geeft de bal voor. Slavchev kopt de bal weg. Ougas probeert de bal met de borst te controleren. Konstantopoulos is nu in balbezit. Konstantopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Ujazd 54%, Pozor Krynica 46%.
MKP Ujazd - Pozor Krynica 0:10