Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra ⚡️ TOPOGRAF ⚡️
d Tactiek Top Off
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Terlemez geeft een hoge lob. Iliescu kopt de bal weg. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea passt de bal met de wreef. Noti probeert naar een medespeler te passen. Passanti rent richting de bal. Passanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Glanzmann speelt de bal door. Pitulea is nu in balbezit. Løve Andersen begaat een overtreding. Løve Andersen krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pitulea raakt geblesseerd tijdens het duel. Glanzmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łudzik kopt de bal weg. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Passanti rent richting de bal. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pitulea rent richting de bal. Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kurtolli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gualazzi de bal. Gualazzi passt de bal in één keer door. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu schiet op doel. Darvas bokst de bal weg.

30e minuut.
Løve Andersen is nu in balbezit. Løve Andersen passt de bal met de wreef. Gualazzi probeert naar een medespeler te passen. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Darvas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olabe geeft een hoge lob. Løve Andersen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wouda de bal. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 57%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:0

60e minuut.
Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli passt de bal in één keer door. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis geeft een hoge lob. Iliescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polko komt het veld opgelopen. Passanti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Priego komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Kurtolli met de inworp. Glanzmann rent richting de bal. Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz geeft een lange en hoge pass. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Borysewicz passt de bal met de wreef. Gualazzi rent richting de bal. Gualazzi speelt de bal door. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:1

90e minuut.
Inworp. Gualazzi met de inworp. Passanti rent richting de bal. Łudzik verovert de bal door een tackle van achteren. Łudzik geeft de bal voor. Darvas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipko maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cizmă de bal. Paal! Lipko rent richting de bal. Lipko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 59%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 41%.
F.C LG Lisia Góra - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 0:2