Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
Skrzydlata Tactiek na łosie
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Korovinis rent richting de bal. Korovinis geeft een hoge lob. Quindós rent richting de bal. Quindós schiet op doel. Giżycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quindós is nu in balbezit. Apaydın onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:1

16e minuut.
Boruciak met de inworp. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach passt de bal zonder na te denken. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Apaydın passt de bal zonder na te denken. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu onderschept slim de pass. Saununu schiet op doel. Giżycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:2

45e minuut.
Daar is Dogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dogan geeft de bal voor. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saununu rent richting de bal. Saununu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 52%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 48%.
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:3

53e minuut.
Korovinis rent richting de bal. Korovinis geeft een lange en hoge pass. Dogan rent richting de bal. Dogan geeft een hoge lob. Saununu maakt een snoekduik en kopt de bal. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Dāvidsons passt de bal met de wreef. Dogan rent richting de bal. Dogan passt de bal zonder na te denken. Saununu is nu in balbezit. Saununu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dobronya onderschept slim de pass. Dobronya geeft een lange en hoge pass. Dogan rent richting de bal. Dogan geeft een lange en hoge pass. Saununu krijgt zijn hoofd ertegen. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Inworp. Dogan met een snelle inworp. Filpi speelt de bal door. Korovinis heeft problemen om de bal te vangen. Korovinis geeft een hoge lob. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Quindós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:4

68e minuut.
Giżycki trapt de bal weg van het doel. Bastos kopt de bal weg. Korovinis probeert de bal met de borst te controleren. Saununu is nu in balbezit. Saununu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Filpi is nu in balbezit. Filpi speelt de bal door. Saununu rent richting de bal. Saununu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:5

88e minuut.
Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sᴄholes probeert naar een medespeler te passen. Bassich probeert naar een medespeler te passen. Saununu rent richting de bal. Saununu schiet op doel. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dogan heeft problemen om de bal te vangen. Dogan geeft een lange en hoge pass. Saununu rent richting de bal. Saununu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 70%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 30%.
Skrzydlaci - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:6