Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica Franki
nowa Tactiek 4-3-3 att
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Roncato met een sublieme pass. Paleari rent richting de bal. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk geeft een hoge lob. Ropa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Paleari met een sublieme pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk speelt de bal door. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Czabaj rent richting de bal. Czabaj geeft een lange en hoge pass. Czabaj heeft problemen om de bal te vangen. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kalmbach onderschept slim de pass. Kalmbach speelt de bal door. Roncato rent richting de bal. Roncato geeft de bal voor. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 42%, Franki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pozor Krynica - Franki 0:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dozza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Roncato met een sublieme pass. Kadúk rent richting de bal. Rejtan begaat een overtreding. Rejtan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Roncato onderschept slim de pass. Roncato geeft een hoge lob. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt geeft een hoge lob. Ropa geeft een lange en hoge pass. Stręt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roncato probeert naar een medespeler te passen. Lietzen met een sublieme pass. Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - Franki 1:0

67e minuut.
Łużecki geeft een lange en hoge pass. Stręt kopt de bal weg. Ropa is nu in balbezit. Ropa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ougas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Paleari geeft een hoge lob. Kadúk rent richting de bal. Rejtan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rejtan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 31%, Franki 69%.
Pozor Krynica - Franki 1:0