Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki Pozor Krynica
4-3-3 att Tactiek nowa
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 59.9
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft de bal voor. Czabaj probeert de bal aan de voet te houden. Kadúk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kalmbach speelt de bal door. van den Broek rent richting de bal. Lietzen is nu in balbezit. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kadúk de bal. Kadúk schiet op doel. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:1

13e minuut.
Roncato met een sublieme pass. van den Broek rent richting de bal. Met opzet legt Łęgowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łęgowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. van den Broek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Roncato speelt de bal door. Lietzen speelt de bal door. Kadúk rent richting de bal. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:2

35e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Lennato speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:3

38e minuut.
Lietzen met een sublieme pass. van den Broek heeft problemen om de bal te vangen. Łużecki is nu in balbezit. van den Broek onderschept slim de pass. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:4

39e minuut.
Paleari rent richting de bal. Paleari passt de bal zonder na te denken. Kobarynko controleert de bal met de borst. Kadúk rent richting de bal. Lietzen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 67%, Pozor Krynica 33%.
Franki - Pozor Krynica 0:4

48e minuut.
Brończyk is nu in balbezit. Paleari onderschept slim de pass. Roncato is nu in balbezit. Roncato geeft de bal voor. van den Broek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Dozza komt het veld opgelopen. Kaczmarczyk trapt de bal weg van het doel. Kalmbach kopt de bal weg. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kaczmarczyk trapt de bal weg van het doel. Roncato kopt de bal weg. Dozza is nu in balbezit. Dozza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mentorski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roncato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dozza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lietzen onderschept slim de pass. Lietzen passt de bal zonder na te denken. Mentorski is nu in balbezit. Dozza onderschept slim de pass. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Kaczmarczyk trapt de bal weg van het doel. Tłokiński kopt de bal weg. Ropa rent richting de bal. Ropa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Paleari probeert naar een medespeler te passen. Lietzen speelt de bal door. Kalmbach met een sublieme pass. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Viglas passt de bal in één keer door. Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncato passt de bal zonder na te denken. Dozza is nu in balbezit. Dozza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennato passt de bal met de wreef. Roncato is nu in balbezit. Roncato geeft de bal voor. van den Broek springt en kopt de bal. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dozza springt en kopt de bal. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:5

57e minuut.
Paleari geeft de bal voor. Lietzen probeert naar een medespeler te passen. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:6

64e minuut.
Lietzen is nu in balbezit. Lietzen passt de bal in één keer door. Dozza is nu in balbezit. Dozza draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:7

67e minuut.
Dozza rent richting de bal. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza onderschept slim de pass. Dozza draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:8

69e minuut.
Roncato passt de bal met de wreef. Lietzen rent richting de bal. Lietzen passt de bal zonder na te denken. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 0:9

86e minuut.
Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ropa de bal. Ropa haalt uit met een fantastische trap. Lotzwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Pozor Krynica 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 76%, Pozor Krynica 24%.
Franki - Pozor Krynica 1:9