Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POŁAJEWO Patataj
PODSTAWOWA Tactiek boryna2
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten adequate
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel speelt de bal door. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardegan met de inworp. Puszka geeft een hoge lob. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kantor kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuliberta de bal. Kuliberta geeft een hoge lob. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Hernæs verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Patataj 0:1

8e minuut.
Guzman verovert de bal door een tackle van achteren. Guzman geeft een hoge lob. Collymore probeert de bal met de borst te controleren. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Puszka kopt de bal weg. Bakırcı rent richting de bal. Taddei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taddei krijgt een gele kaart. Bakırcı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mardegan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bakırcı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hernæs geeft de bal voor. Kuliberta is nu in balbezit. Tseberidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuliberta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kuliberta kan niet meer verder spelen. van Heemst komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Mardegan rent richting de bal. Mardegan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Taddei de bal. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guzman probeert naar een medespeler te passen. Mardegan rent richting de bal. Mardegan passt de bal zonder na te denken. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. Reid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gassen passt de bal zonder na te denken. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel begaat een overtreding. Parusel krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hernæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parusel met de inworp. Mardegan geeft een hoge lob. Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Patataj 0:2

39e minuut.
Bakırcı passt de bal met de wreef. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka speelt de bal door. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Patataj 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 80%, Patataj 20%.
POŁAJEWO - Patataj 0:3

46e minuut.
Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı probeert naar een medespeler te passen. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka geeft een lange en hoge pass. Chwalony springt en kopt de bal. Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lancelowski geeft een hoge lob. Bakırcı heeft problemen om de bal te vangen. Puszka is nu in balbezit. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka speelt de bal door. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mardegan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardegan speelt de bal door. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı schiet op doel. Reid bokst de bal weg.

80e minuut.
Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı speelt de bal door. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Patataj 0:4

82e minuut.
Puszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernæs is nu in balbezit. Hernæs met een sublieme pass. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka geeft een lange en hoge pass. Reid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Taddei onderschept slim de pass. Taddei geeft een lange en hoge pass. Mardegan kopt de bal weg. Puszka geeft een lange en hoge pass. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mardegan passt de bal met de wreef. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Reid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 81%, Patataj 19%.
POŁAJEWO - Patataj 0:4