Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.186 [del]
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18984
Patataj POŁAJEWO
boryna2 Tactiek PODSTAWOWA
51% Balbezit 49%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Fernández Bilbao kopt de bal weg. Tseberidis is nu in balbezit. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă geeft een hoge lob. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tseberidis kopt de bal weg. Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een hoge lob. Chwalony maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 1:0

26e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan geeft de bal voor. Daar is Fernández Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı schiet op doel. Banasiuk bokst de bal weg.

27e minuut.
Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahima Sedu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mardegan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mardegan wilt de vrije trap nemen. Banasiuk speelt de bal door. da Rosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mardegan de bal. Mardegan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 2:0

31e minuut.
Artiles geeft een hoge lob. Daar is Trtanj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony is nu in balbezit. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 20%, POŁAJEWO 80%.
Patataj - POŁAJEWO 2:0

50e minuut.
Năftănăilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández Bilbao de bal. Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalony draait met de bal, schiet en ... Banasiuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Collymore heeft problemen om de bal te vangen. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 3:0

52e minuut.
Mardegan speelt de bal door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı geeft de bal voor. Puszka rent richting de bal. Puszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancelowski met de inworp. Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan geeft de bal voor. Geană kopt de bal weg. Banasiuk bokst de bal weg. Klungelig pakt Trtanj de bal. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 4:0

63e minuut.
Daar is Chwalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Bilbao rent richting de bal. Fernández Bilbao geeft de bal voor. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 5:0

75e minuut.
Trtanj geeft de bal voor. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski geeft een hoge lob. Bakırcı maakt een snoekduik en kopt de bal. Banasiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - POŁAJEWO 6:0

89e minuut.
Hernæs met een sublieme pass. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski geeft de bal voor. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 18%, POŁAJEWO 82%.
Patataj - POŁAJEWO 6:0