Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieschewald ŻNIWIARZE SMUTKU
trojka Tactiek lol_2
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
45.3 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Popielski is nu in balbezit. Popielski passt de bal in één keer door. Woroniecki heeft problemen om de bal te vangen. Foucault is nu in balbezit. Foucault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Potasiński heeft problemen om de bal te vangen. Mencik rent richting de bal. Mencik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bogucki kopt de bal weg. Buitenspel voor Mirchev. Goede buitenspelval van de verdediging. Potasiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gościniak rent richting de bal. Gościniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gościniak kopt de bal weg. Foucault heeft problemen om de bal te vangen. Foucault speelt de bal door. Błoch is nu in balbezit. Błoch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:0

26e minuut.
Bogucki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Potasiński de bal onder controle te krijgen. Mirchev is nu in balbezit. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mirchev passt de bal in één keer door. Popielski is nu in balbezit. Mencik onderschept slim de pass. Mencik geeft de bal voor. Matłaszek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bělehrádek geeft de bal voor. Inworp. Popielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foucault rent richting de bal. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gościniak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bělehrádek de bal onder controle te krijgen. Błoch rent richting de bal. Błoch schiet op doel. Trzeciak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mencik rent richting de bal. Mencik geeft een lange en hoge pass. Matłaszek is nu in balbezit. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jeftić geeft een lange en hoge pass. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Błoch is nu in balbezit. Błoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 42%, ŻNIWIARZE SMUTKU 58%.
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:0

46e minuut.
Özeren komt het veld opgelopen. Karasiewicz komt het veld opgelopen. Vinhas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch geeft de bal voor. Foucault geeft een lange en hoge pass. Błoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski onderschept slim de pass. Popielski met een sublieme pass. Gościniak rent richting de bal. Gościniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bogucki heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogucki krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Özeren geeft een hoge lob. Karasiewicz kopt de bal weg. Kiełpiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Foucault de bal. Foucault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Foucault de bal. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault verovert de bal door een tackle van achteren. Foucault schiet op doel. Vinhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 3:0

75e minuut.
Mirchev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kiełpiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Farjaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 4:0

88e minuut.
Popielski kopt de bal weg. Jeftić is nu in balbezit. Mirchev maakt een afschuwelijke overtreding. Mirchev krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vandooren onderschept slim de pass. Doroszewski onderschept slim de pass. Doroszewski geeft een hoge lob. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 24%, ŻNIWIARZE SMUTKU 76%.
Gieschewald - ŻNIWIARZE SMUTKU 4:0