Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU Gieschewald
lol_2 Tactiek trojka
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault onderschept slim de pass. Foucault probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak geeft een hoge lob. Pagano rent richting de bal. Mirchev onderschept slim de pass. Mirchev schiet op doel. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pagano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pagano raakt geblesseerd tijdens het duel. Pagano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foucault kan de bal niet met de borst controleren. Błoch met een sublieme pass. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak draait met de bal, schiet en ... Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gościniak passt de bal in één keer door. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault passt de bal met de wreef. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Gieschewald 0:1

37e minuut.
Błoch probeert naar een medespeler te passen. Foucault rent richting de bal. Foucault passt de bal zonder na te denken. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Woroniecki geeft een lange en hoge pass. Pagano is nu in balbezit. Pagano passt de bal zonder na te denken. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault haalt uit met een fantastische trap. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 61%, Gieschewald 39%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Gieschewald 0:1

54e minuut.
Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Daar is Olszówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault schiet op doel. Olszówka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Gieschewald 0:2

58e minuut.
Błoch probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński rent richting de bal. Özeren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiełpiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiełpiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pagano geeft de bal voor. Smok kan de bal niet met de borst controleren. Pagano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 60%, Gieschewald 40%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Gieschewald 0:2