Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Fan leszcze
licerpool Tactiek moja
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 44.8
good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Maniello speelt de bal door. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - leszcze 0:1

8e minuut.
Rawlings trapt de bal weg. Daar is Maniello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc met een sublieme pass. Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kieras probeert naar een medespeler te passen. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko passt de bal in één keer door. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rawlings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rawlings met een sublieme pass. Czerwek kopt de bal weg. Muti speelt de bal door. Penko is nu in balbezit. Penko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kieras passt de bal in één keer door. Agăfiţei met een sublieme pass. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Rawlings bokst de bal weg.

20e minuut.
Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Kieras met een sublieme pass. Muti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muti geeft de bal voor. Bucci kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dăncescu geeft een hoge lob. Kłosiński heeft problemen om de bal te vangen. Kłosiński met een sublieme pass. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Pincho verovert de bal door een tackle van achteren. Pincho probeert naar een medespeler te passen. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Figielski kopt de bal weg. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap draait met de bal, schiet en ... Klepczarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - leszcze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 55%, leszcze 45%.
Liverpool Fan - leszcze 0:2

55e minuut.
Inworp. Mojżysz komt het veld opgelopen. Schafranek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dăncescu is nu in balbezit. Kuchczyński speelt de bal door. Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu geeft een lange en hoge pass. Penko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Cilea komt het veld opgelopen. Stojanovski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pincho passt de bal zonder na te denken. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap passt de bal zonder na te denken. Schafranek rent richting de bal. Schafranek draait met de bal, schiet en ... Klepczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Penko de bal. Penko passt de bal in één keer door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. Rawlings probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klepczarek speelt de bal door. Nyc speelt de bal door. Babaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sap is nu in balbezit. Babaniotis is nu in balbezit. Babaniotis passt de bal met de wreef. Sap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klepczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 44%, leszcze 56%.
Liverpool Fan - leszcze 0:2