Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze Liverpool Fan
moja Tactiek licerpool
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik speelt de bal door. Czerwek speelt de bal door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Rawlings bokst de bal weg. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Agăfiţei passt de bal met de wreef. Daar is Kieras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieras met een sublieme pass. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho onderschept slim de pass. Pincho met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho passt de bal zonder na te denken. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Liverpool Fan 1:0

32e minuut.
Figielski rent richting de bal. Dăncescu met een sublieme pass. Pincho probeert naar een medespeler te passen. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dăncescu geeft een hoge lob. Kieras kopt de bal weg. Penko rent richting de bal. Penko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrysz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko passt de bal in één keer door. Trimarco rent richting de bal. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leszcze - Liverpool Fan 1:1

43e minuut.
Muti geeft een lange en hoge pass. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Liverpool Fan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 58%, Liverpool Fan 42%.
leszcze - Liverpool Fan 2:1

48e minuut.
Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Liverpool Fan 3:1

51e minuut.
Kieras met een sublieme pass. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco passt de bal zonder na te denken. Penko rent richting de bal. Penko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bucci geeft de bal voor. Inworp. Kieras met een snelle inworp. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Trimarco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Andrysz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Schafranek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal in één keer door. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Penko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bucci is nu in balbezit. Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Penko rent richting de bal. Penko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei met een sublieme pass. Penko rent richting de bal. Penko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Liverpool Fan 3:2

70e minuut.
Stojanovski komt het veld opgelopen. Cilea komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal in één keer door. Daar is Penko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penko schiet op doel. Rawlings maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 56%, Liverpool Fan 44%.
leszcze - Liverpool Fan 3:2