Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
MIDtraining Tactiek YAKUZA
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 32.6
adequate Schieten adequate
good Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stefańczyk de bal onder controle te krijgen. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Dvéri passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka geeft een hoge lob. Kleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

4e minuut.
Prideaux rent richting de bal. Prideaux met een sublieme pass. Klungelig pakt Szkrabik de bal. Kleo rent richting de bal. Kleo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka speelt de bal door. Dvéri met een sublieme pass. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo draait met de bal, schiet en ... Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

11e minuut.
Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Flammer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Flammer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Klungelig pakt Osolsobě de bal. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua met een sublieme pass. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bruschio bokst de bal weg.

19e minuut.
Gałus passt de bal met de wreef. Lua is nu in balbezit. Lua passt de bal met de wreef. Kleo heeft problemen om de bal te vangen. Kleo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kleo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belka komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Osolsobě rent richting de bal. Osolsobě probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Lewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 36%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 64%.
Skóra z Kapelusza - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

52e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Espejo heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Lewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1

62e minuut.
Bruschio trapt de bal weg. Marmota kopt de bal weg. Gałus heeft problemen om de bal te vangen. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Stefańczyk geeft de bal voor. Marmota is nu in balbezit. Râpnu maakt een afschuwelijke overtreding. Râpnu krijgt een gele kaart. Marmota wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri probeert naar een medespeler te passen. Belka rent richting de bal. Belka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tamanyan rent richting de bal. Tamanyan passt de bal met de wreef. Lua rent richting de bal. Lua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefańczyk de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 49%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 51%.
Skóra z Kapelusza - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1