Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU Patataj
lol_2 Tactiek boryna2
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
48.8 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten adequate
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mardegan geeft een hoge lob. Woroniecki is nu in balbezit. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Vinhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Patataj 0:1

5e minuut.
Vinhas trapt de bal weg. Parusel kopt de bal weg. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vinhas met een sublieme pass. Mardegan kopt de bal weg. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki geeft een hoge lob. Inworp. Guzman met de inworp. Puszka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Vinhas bokst de bal weg.

18e minuut.
Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski is nu in balbezit. Mirchev begaat een overtreding. Mirchev krijgt een gele kaart.

21e minuut.
da Rosa rent richting de bal. Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan passt de bal in één keer door. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft een lange en hoge pass. Chwalony springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Smok rent richting de bal. Parusel geeft een hoge lob. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Patataj 0:2

37e minuut.
Olszówka geeft een hoge lob. Puszka kopt de bal weg. Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 78%, Patataj 22%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Patataj 0:2

46e minuut.
Matłaszek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel geeft de bal voor. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı schiet op doel. Vinhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Patataj 0:3

55e minuut.
Mencik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Parusel speelt de bal door. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Artiles passt de bal in één keer door. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Olszówka de bal. Chwalony rent richting de bal. Chwalony passt de bal met de wreef. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vinhas probeert naar een medespeler te passen. Artiles kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Smok rent richting de bal. Smok met een sublieme pass. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 69%, Patataj 31%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Patataj 0:3