Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieschewald POŁAJEWO
trojka Tactiek PODSTAWOWA
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
45.4 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Potasiński de bal. Kantor onderschept slim de pass. Dindar rent richting de bal. Dindar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - POŁAJEWO 0:1

10e minuut.
Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar passt de bal in één keer door. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - POŁAJEWO 0:2

15e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Foucault verovert de bal door een tackle van achteren. Foucault passt de bal met de wreef. Błoch is nu in balbezit. Błoch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bertolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault onderschept slim de pass. Foucault passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Błoch de bal. Błoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tseberidis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jeftić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gościniak rent richting de bal. Foucault is nu in balbezit. Foucault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Reid trapt de bal weg. Popielski kopt de bal weg. Foucault geeft de bal voor. Reid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Reid trapt de bal weg van het doel. Dindar kopt de bal weg. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar is nu in balbezit. Dindar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Vandooren de bal. Gassen is nu in balbezit. Gassen met een sublieme pass. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Błoch schiet op doel. Collymore heeft problemen om de bal te vangen. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak schiet op doel. Reid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - POŁAJEWO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 42%, POŁAJEWO 58%.
Gieschewald - POŁAJEWO 1:2

57e minuut.
Popielski passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński passt de bal zonder na te denken. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - POŁAJEWO 1:3

60e minuut.
Kantor passt de bal zonder na te denken. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren passt de bal met de wreef. Popielski is nu in balbezit. Popielski geeft de bal voor. Reid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foucault is nu in balbezit. Foucault draait met de bal, schiet en ... Reid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - POŁAJEWO 2:3

70e minuut.
Hernæs heeft problemen om de bal te vangen. Hernæs geeft de bal voor. Lemański met een sublieme pass. Kantor kopt de bal weg. Vandooren geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft een lange en hoge pass. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos geeft de bal voor. Tseberidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 40%, POŁAJEWO 60%.
Gieschewald - POŁAJEWO 2:3