Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POŁAJEWO Gieschewald
PODSTAWOWA Tactiek trojka
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Fernández Bilbao met een sublieme pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană geeft een lange en hoge pass. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Trtanj geeft een hoge lob. Inworp. Vandooren met een snelle inworp. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Banasiuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Gieschewald 0:1

11e minuut.
Błoch verovert de bal door een tackle van achteren. Błoch speelt de bal door. Foucault probeert naar een medespeler te passen. Gościniak rent richting de bal. Gościniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Gieschewald 0:2

12e minuut.
Ibrahima Sedu kopt de bal weg. Daar is Dindar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dindar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tseberidis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Gieschewald 1:2

24e minuut.
Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiełpiński de bal. Kiełpiński schiet op doel. Banasiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Gieschewald 1:3

29e minuut.
Hernæs passt de bal zonder na te denken. Błoch probeert naar een medespeler te passen. Foucault met een sublieme pass. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Błoch geeft een hoge lob. Ibrahima Sedu geeft de bal voor. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 67%, Gieschewald 33%.
POŁAJEWO - Gieschewald 1:3

52e minuut.
Vandooren passt de bal in één keer door. Pagano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński geeft een lange en hoge pass. Foucault maakt een snoekduik en kopt de bal. Banasiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandooren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak haalt uit met een fantastische trap. Trtanj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Banasiuk met een sublieme pass. Anastasakos rent richting de bal. Jeftić begaat een overtreding. Jeftić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 72%, Gieschewald 28%.
POŁAJEWO - Gieschewald 1:3