Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza leszcze
MIDtraining Tactiek moja
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten adequate
solid Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua passt de bal met de wreef. Soria met een sublieme pass. Klungelig pakt Kleo de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap. Rawlings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rawlings niet meer kan verder spelen. Koselski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria speelt de bal door. Kleo rent richting de bal. Kleo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 1:0

12e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Maniello met een sublieme pass. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skóra z Kapelusza - leszcze 1:1

27e minuut.
Sap is nu in balbezit. Gałus onderschept slim de pass. Gałus geeft een lange en hoge pass. Kleo rent richting de bal. Kleo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 2:1

33e minuut.
Tamanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho verovert de bal door een tackle van achteren. Pincho geeft een lange en hoge pass. Kuśmiecki rent richting de bal. Kuśmiecki draait met de bal, schiet en ... Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niedziułka zal de hoekschop nemen. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua passt de bal in één keer door. Daar is Kleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 52%, leszcze 48%.
Skóra z Kapelusza - leszcze 2:1

56e minuut.
Daar is Maniello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lua probeert naar een medespeler te passen. Kleo is nu in balbezit. Kleo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bucci de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 3:1

57e minuut.
Schafranek komt het veld opgelopen. Pilszak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Kleo rent richting de bal. Kleo passt de bal in één keer door. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 4:1

80e minuut.
Pincho controleert de bal met de borst. Pincho probeert naar een medespeler te passen. Sap rent richting de bal. Sap geeft een hoge lob. Schafranek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 4:2

86e minuut.
Pincho probeert naar een medespeler te passen. Sap rent richting de bal. Gałus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałus krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sap raakt geblesseerd tijdens het duel. Maniello met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nadirov de bal. Schafranek verovert de bal door een tackle van achteren. Schafranek haalt uit met een fantastische trap. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - leszcze 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 45%, leszcze 55%.
Skóra z Kapelusza - leszcze 4:3