Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - Liverpool Fan
YAKUZA Tactiek licerpool
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
10 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muti probeert naar een medespeler te passen. Trimarco rent richting de bal. Trimarco schiet op doel. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 0:1

3e minuut.
Espejo rent richting de bal. Penko onderschept slim de pass. Penko met een sublieme pass. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Babaniotis geeft een hoge lob. Trimarco rent richting de bal. Trimarco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Trimarco rent richting de bal. Trimarco passt de bal in één keer door. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko draait met de bal, schiet en ... Bazluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mencik rent richting de bal. Mencik speelt de bal door. Kieras probeert naar een medespeler te passen. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 0:2

12e minuut.
Trevisan geeft een lange en hoge pass. Penko heeft problemen om de bal te vangen. Starszak met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Agăfiţei met een sublieme pass. Penko rent richting de bal. Penko passt de bal zonder na te denken. Kieras rent richting de bal. Kieras geeft een lange en hoge pass. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa onderschept slim de pass. Caiffa probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trimarco is nu in balbezit. Trimarco passt de bal zonder na te denken. Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Penko is nu in balbezit. Penko draait met de bal, schiet en ... Bruschio bokst de bal weg.

21e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Trimarco controleert de bal met de borst. Starszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco onderschept slim de pass. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Mencik passt de bal zonder na te denken. Czerwek speelt de bal door. Muti met een sublieme pass. Trimarco rent richting de bal. Trimarco geeft de bal voor. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 0:3

31e minuut.
Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko draait met de bal, schiet en ... Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Bazluk met een harde bal richting middenveld. Agăfiţei kopt de bal weg. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Babaniotis geeft een hoge lob. Osolsobě kopt de bal weg. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina haalt uit met een fantastische trap. Babaniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Daar is Osolsobě, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osolsobě speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dăncescu geeft een hoge lob. Trimarco rent richting de bal. Trimarco met een sublieme pass. Penko is nu in balbezit. Penko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Kieras met een snelle inworp. Brahimi rent richting de bal. Penko verovert de bal door een tackle van achteren. Penko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Bruschio met een harde bal richting middenveld. Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 78%, Liverpool Fan 22%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 0:3

46e minuut.
Muti passt de bal in één keer door. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek speelt de bal door. Penko is nu in balbezit. Penko draait met de bal, schiet en ... Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Dăncescu probeert de bal aan de voet te houden. Muti speelt de bal door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco draait met de bal, schiet en ... Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Molina rent richting de bal. Babaniotis onderschept slim de pass. Babaniotis probeert naar een medespeler te passen. Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stojanovski komt het veld opgelopen. Cilea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Osolsobě met een sublieme pass. Mencik rent richting de bal. Mencik speelt de bal door. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 62%, Liverpool Fan 38%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Liverpool Fan 1:3