Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POŁAJEWO ŻNIWIARZE SMUTKU
PODSTAWOWA Tactiek lol_2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


8e minuut.
Hernæs is nu in balbezit. Hernæs speelt de bal door. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak geeft een hoge lob. Hernæs probeert de bal aan de voet te houden. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. Geană kopt de bal weg. Daar is Van Schuerbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hernæs verovert de bal door een tackle van achteren. Hernæs met een sublieme pass. Daar is Tseberidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:0

39e minuut.
Kantor passt de bal in één keer door. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis passt de bal in één keer door. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 42%, ŻNIWIARZE SMUTKU 58%.
POŁAJEWO - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:0

48e minuut.
Woroniecki geeft een lange en hoge pass. Dindar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernæs geeft de bal voor. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Smok probeert naar een medespeler te passen. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Karasiewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană geeft een lange en hoge pass. Smok probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel. Reid bokst de bal weg.

70e minuut.
Kantor geeft een lange en hoge pass. Anastasakos probeert de bal met de borst te controleren. Smok is nu in balbezit. Anastasakos verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasakos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 55%, ŻNIWIARZE SMUTKU 45%.
POŁAJEWO - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:0