Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU POŁAJEWO
lol_2 Tactiek PODSTAWOWA
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Gassen speelt de bal door. Özeren rent richting de bal. Tseberidis onderschept slim de pass. Tseberidis schiet op doel. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - POŁAJEWO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 43%, POŁAJEWO 57%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - POŁAJEWO 0:1

52e minuut.
Trtanj geeft een hoge lob. Inworp. Smok met een snelle inworp. Mencik is nu in balbezit. Mencik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Smok de bal. Gassen rent richting de bal. Gassen geeft een hoge lob. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hernæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernæs geeft een hoge lob. Dindar kopt de bal weg. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel. Vinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rembisz geeft een hoge lob. Banasiuk speelt de bal door. Mencik kan de bal niet met de borst controleren. Tseberidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - POŁAJEWO 0:2

74e minuut.
Smok rent richting de bal. Gassen onderschept slim de pass. Gassen passt de bal in één keer door. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Olszówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Trtanj heeft problemen om de bal te vangen. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 33%, POŁAJEWO 67%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - POŁAJEWO 0:2