Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.186 [del]
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11506
Patataj Gieschewald
boryna2 Tactiek trojka
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
26 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft de bal voor. Chwalony springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 1:0

9e minuut.
Potasiński neemt vlug de vrije trap. Parusel kopt de bal weg. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel. Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal met de wreef. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Chwalony maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mardegan verovert de bal door een tackle van achteren. Mardegan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Puszka de bal. Puszka geeft een hoge lob. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Parusel met een sublieme pass. Puszka is nu in balbezit. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puszka neemt de hoekschop. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Puszka is nu in balbezit. Puszka speelt de bal door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 2:0

24e minuut.
Bakırcı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jeftić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Błoch is nu in balbezit. Błoch schiet op doel. Granica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 2:1

26e minuut.
da Rosa met een sublieme pass. Parusel met een sublieme pass. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft de bal voor. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Potasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chwalony rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 3:1

40e minuut.
Mardegan passt de bal in één keer door. Puszka is nu in balbezit. Puszka passt de bal in één keer door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mardegan verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 29%, Gieschewald 71%.
Patataj - Gieschewald 4:1

47e minuut.
Puszka heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka onderschept slim de pass. Puszka geeft de bal voor. Klungelig pakt Bakırcı de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Foucault rent richting de bal. Năftănăilă onderschept slim de pass. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak haalt uit met een fantastische trap. Granica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 4:2

55e minuut.
Popielski kopt de bal weg. da Rosa rent richting de bal. Foucault onderschept slim de pass. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak draait met de bal, schiet en ... Granica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Gieschewald 4:3

60e minuut.
Jeftić geeft de bal voor. Klungelig pakt Artiles de bal. Parusel met een sublieme pass. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch schiet op doel. Granica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patataj - Gieschewald 4:4

63e minuut.
Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Gościniak is nu in balbezit. Artiles rent richting de bal. Błoch onderschept slim de pass. Błoch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Potasiński met de inworp. Foucault probeert naar een medespeler te passen. da Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren schiet op doel. Granica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandooren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Foucault springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potasiński. Potasiński krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lemański speelt de bal door. Lancelowski rent richting de bal. Błoch onderschept slim de pass. Klungelig pakt Błoch de bal. Błoch haalt uit met een fantastische trap. Granica bokst de bal weg.

76e minuut.
Moses onderschept slim de pass. Parusel onderschept slim de pass. Parusel met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Puszka de bal. Puszka geeft een hoge lob. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Buitenspel voor Chwalony. Goede buitenspelval van de verdediging. Moses maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Błoch is nu in balbezit. Błoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Kiełpiński de bal. Bakırcı is nu in balbezit. Jeftić is nu in balbezit. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński passt de bal met de wreef. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 50%, Gieschewald 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patataj - Gieschewald 4:4