Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - leszcze
YAKUZA Tactiek moja
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Marmota speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina passt de bal zonder na te denken. Osolsobě heeft problemen om de bal te vangen. Osolsobě speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniello onderschept slim de pass. Maniello probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:0

8e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Bruschio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:1

13e minuut.
Osolsobě speelt de bal door. Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brahimi passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nyc met een sublieme pass. Pincho rent richting de bal. Pincho probeert naar een medespeler te passen. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grzmot met een sublieme pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bucci geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:2

29e minuut.
Osolsobě passt de bal met de wreef. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot geeft een lange en hoge pass. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Daar is Bucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Marmota is nu in balbezit. Marmota schiet op doel. Rawlings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bucci geeft een lange en hoge pass. Pincho rent richting de bal. Pincho speelt de bal door. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc is nu in balbezit. Nyc passt de bal in één keer door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:3

42e minuut.
Grzmot met een snelle inworp. Kuchczyński geeft de bal voor. Prideaux onderschept slim de pass. Pincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:4

43e minuut.
Starszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 70%, leszcze 30%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:4

47e minuut.
Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik rent richting de bal. Sap onderschept slim de pass. Sap haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pincho is nu in balbezit. Pincho passt de bal in één keer door. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:5

52e minuut.
Grzmot passt de bal met de wreef. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński speelt de bal door. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Pincho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prideaux rent richting de bal. Sap verovert de bal door een tackle van achteren. Sap geeft een lange en hoge pass. Bruschio bokst de bal weg. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:6

61e minuut.
Prideaux geeft een hoge lob. Inworp. Pincho met de inworp. Daar is Nyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marmota rent richting de bal. Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nyc passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sap passt de bal zonder na te denken. Grzmot rent richting de bal. Grzmot met een sublieme pass. Sap rent richting de bal. Sap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kłosiński probeert naar een medespeler te passen. Pincho rent richting de bal. Pincho passt de bal zonder na te denken. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 66%, leszcze 34%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - leszcze 1:7