Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze Patataj
moja Tactiek boryna2
51% Balbezit 49%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.5 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten good
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kłosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puszka met de inworp. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Chwalony maakt een snoekduik en kopt de bal. Koselski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Kłosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pincho rent richting de bal. Puszka onderschept slim de pass. Puszka geeft een lange en hoge pass. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. Koselski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Năftănăilă met een sublieme pass. Guzman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lancelowski kopt de bal weg. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman passt de bal in één keer door. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Guzman met een snelle inworp. Năftănăilă speelt de bal door. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bucci de bal onder controle te krijgen. Koselski bokst de bal weg.

32e minuut.
Figielski passt de bal met de wreef. Guzman is nu in balbezit. Guzman geeft de bal voor. Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Guzman speelt de bal door. Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bakırcı de bal. Bakırcı geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen. Koselski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Năftănăilă kopt de bal weg. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony geeft een hoge lob. Bakırcı maakt een snoekduik en kopt de bal. Koselski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 83%, Patataj 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leszcze - Patataj 0:0

46e minuut.
Schafranek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal in één keer door. Figielski rent richting de bal. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Patataj 0:1

55e minuut.
Pilszak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kłosiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Figielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony geeft een lange en hoge pass. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Koselski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Nyc is nu in balbezit. Parusel is nu in balbezit. Parusel passt de bal zonder na te denken. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guzman onderschept slim de pass. Guzman met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Patataj 0:2

80e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. Puszka speelt de bal door. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Patataj 0:3

89e minuut.
Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı onderschept slim de pass. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Patataj 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 78%, Patataj 22%.
leszcze - Patataj 0:4