Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:56
  • Competitiewedstrijd: Liga V.186 [del]
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15125
Patataj leszcze
boryna2 Tactiek moja
51% Balbezit 49%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 42.1
adequate Schieten adequate
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Mardegan is nu in balbezit. Mardegan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bucci de bal. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Puszka passt de bal zonder na te denken. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı passt de bal met de wreef. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Bakırcı is nu in balbezit. Andrysz is nu in balbezit. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony draait met de bal, schiet en ... Rawlings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - leszcze 1:0

21e minuut.
Bucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel speelt de bal door. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mardegan passt de bal met de wreef. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz onderschept slim de pass. Mardegan onderschept slim de pass. Mardegan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Figielski geeft een lange en hoge pass. Artiles geeft de bal voor. Andrysz rent richting de bal. Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Figielski onderschept slim de pass. Figielski speelt de bal door. Inworp. Lancelowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardegan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
da Rosa geeft een hoge lob. Andrysz is nu in balbezit. Andrysz passt de bal in één keer door. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - leszcze 2:0

45e minuut.
Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Maniello probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. Rawlings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 20%, leszcze 80%.
Patataj - leszcze 2:0

46e minuut.
Maniello probeert naar een medespeler te passen. Figielski is nu in balbezit. Figielski geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă geeft een hoge lob. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. Rawlings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - leszcze 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Schafranek de bal. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı passt de bal met de wreef. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - leszcze 4:0

51e minuut.
da Rosa kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal in één keer door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Andrysz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mardegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardegan geeft een lange en hoge pass. Rawlings met een sublieme pass. Artiles geeft een hoge lob. Rawlings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Figielski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancelowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardegan geeft de bal voor. Bucci kopt de bal weg. Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Bucci is nu in balbezit. Bakırcı verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Rawlings bokst de bal weg.

75e minuut.
Parusel geeft de bal voor. Andrysz kopt de bal weg. Daar is Maniello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel geeft de bal voor. Rawlings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Parusel probeert naar een medespeler te passen. Puszka met een sublieme pass. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Rawlings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - leszcze 5:0

83e minuut.
Kuchczyński speelt de bal door. Daar is Schafranek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniello passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancelowski met de inworp. Mardegan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Rawlings trapt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 23%, leszcze 77%.
Patataj - leszcze 5:0