Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza ŻNIWIARZE SMUTKU
MIDtraining Tactiek lol_2
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.8 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten solid
solid Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Mirchev springt en kopt de bal. Nadirov heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap. Matłaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Vlachodimos met een sublieme pass. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vlachodimos onderschept slim de pass. Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal in één keer door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Trzeciak trapt de bal weg van het doel. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik passt de bal in één keer door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski met een sublieme pass. Râpnu rent richting de bal. Mirchev verovert de bal door een tackle van achteren. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Râpnu speelt de bal door. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Bogucki passt de bal zonder na te denken. Bělehrádek geeft de bal voor. Mirchev rent richting de bal. Mirchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nadirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maciąg komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Farjaszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mencik de bal. Mencik speelt de bal door. Mirchev rent richting de bal. Mirchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

36e minuut.
Mencik passt de bal met de wreef. Doroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lua kopt de bal weg. Dvéri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bělehrádek de bal onder controle te krijgen. Kleo rent richting de bal. Kleo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bukalski controleert de bal met de borst. Bukalski geeft een hoge lob. Maciąg probeert de bal aan de voet te houden. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Bogucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Bukalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałus rent richting de bal. Gałus passt de bal met de wreef. Mencik rent richting de bal. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak schiet op doel. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 58%, ŻNIWIARZE SMUTKU 42%.
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

48e minuut.
Lua speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal met de wreef. Kleo rent richting de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka geeft een hoge lob. Kleo rent richting de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria onderschept slim de pass. Soria speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Trzeciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1

60e minuut.
Doroszewski met een sublieme pass. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek draait met de bal, schiet en ... Zwierzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:2

62e minuut.
Soria draait met de bal, schiet en ... Fodrowski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lua zal de hoekschop nemen. Kleo springt en kopt de bal. Trzeciak bokst de bal weg.

66e minuut.
Mirchev is nu in balbezit. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Matłaszek rent richting de bal. Matłaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Niedziułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria rent richting de bal. Soria passt de bal in één keer door. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:2

76e minuut.
Vlachodimos probeert naar een medespeler te passen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal in één keer door. Kleo is nu in balbezit. Kleo draait met de bal, schiet en ... Trzeciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 3:2

78e minuut.
Doroszewski rent richting de bal. Bukalski is nu in balbezit. Doroszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doroszewski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Doroszewski rent richting de bal. Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri passt de bal in één keer door. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zwierzak kopt de bal weg. Daar is Maciąg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 36%, ŻNIWIARZE SMUTKU 64%.
Skóra z Kapelusza - ŻNIWIARZE SMUTKU 3:2