Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - Gieschewald
YAKUZA Tactiek trojka
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruschio met een harde bal richting middenveld. Espejo kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pagano de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemański speelt de bal door. Foucault kopt de bal weg. Daar is Stefańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 0:1

14e minuut.
Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses geeft de bal voor. Foucault met een sublieme pass. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Starszak probeert de bal aan de voet te houden. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brahimi passt de bal met de wreef. Marmota rent richting de bal. Pagano speelt de bal door. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Starszak heeft problemen om de bal te vangen. Starszak verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak schiet op doel. Kiełpiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Espejo passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Jeftić begaat een overtreding. Jeftić krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch verovert de bal door een tackle van achteren. Błoch met een sublieme pass. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Marmota de bal. Potasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak rent richting de bal. Gościniak heeft problemen om de bal te vangen. Gościniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brahimi zal de hoekschop nemen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 1:2

39e minuut.
Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Osolsobě probeert naar een medespeler te passen. Espejo geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pagano is nu in balbezit. Pagano geeft een lange en hoge pass. Foucault speelt de bal door. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Vandooren met een sublieme pass. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Błoch rent richting de bal. Błoch met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 67%, Gieschewald 33%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 1:2

47e minuut.
Foucault passt de bal zonder na te denken. Błoch is nu in balbezit. Błoch geeft de bal voor. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 1:3

66e minuut.
Błoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiełpiński de bal. Starszak rent richting de bal. Gościniak verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Vandooren met een snelle inworp. Bazluk rent richting de bal. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Osolsobě passt de bal zonder na te denken. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lemański trapt de bal weg. Błoch kopt de bal weg. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault geeft een hoge lob. Bazluk onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 75%, Gieschewald 25%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Gieschewald 1:3