Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieschewald -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
trojka Tactiek YAKUZA
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 34.2
average Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brahimi passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 0:1

22e minuut.
Mydło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mydło. Mydło krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Prideaux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mydło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:1

27e minuut.
Molina is nu in balbezit. Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina draait met de bal, schiet en ... Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Kuczen rent richting de bal. Kuczen passt de bal met de wreef. Mydło rent richting de bal. Mydło geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kwasiborski kopt de bal weg. Vandooren rent richting de bal. Vandooren geeft de bal voor. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Brahimi speelt de bal door. Espejo heeft problemen om de bal te vangen. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lemański met een harde bal richting middenveld. Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Osolsobě geeft een hoge lob. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Popielski rent richting de bal. Olewiński rent richting de bal. Potasiński is nu in balbezit. Marmota verovert de bal door een tackle van achteren. Marmota draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:2

41e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Espejo geeft een lange en hoge pass. Daar is Olewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bobiński met de inworp. Mydło speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 50%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 50%.
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:3

47e minuut.
Starszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mydło met de inworp. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński met een sublieme pass. Szkrabik rent richting de bal. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Vandooren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Paal! Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Popielski geeft een hoge lob. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Espejo onderschept slim de pass. Espejo passt de bal met de wreef. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:3

88e minuut.
Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaprzałek rent richting de bal. Marmota rent richting de bal. Marmota draait met de bal, schiet en ... Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 40%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 60%.
Gieschewald - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:4