Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze POŁAJEWO
moja Tactiek PODSTAWOWA
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Żuk is nu in balbezit. Hernæs met een sublieme pass. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - POŁAJEWO 0:1

11e minuut.
Schafranek geeft een hoge lob. Nyc speelt de bal door. Trtanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Banasiuk bokst de bal weg.

13e minuut.
Pincho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniello passt de bal in één keer door. Schafranek is nu in balbezit. Schafranek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grzmot kopt de bal weg. Schafranek is nu in balbezit. Hernæs begaat een overtreding. Hernæs krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Hernæs verovert de bal door een tackle van achteren. Hernæs geeft de bal voor. Tseberidis kopt de bal weg. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trtanj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grzmot met een snelle inworp. Maniello rent richting de bal. Maniello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ibrahima Sedu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernæs is nu in balbezit. Hernæs geeft een hoge lob. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 50%, POŁAJEWO 50%.
leszcze - POŁAJEWO 0:1

51e minuut.
Geană met een snelle inworp. Żuk is nu in balbezit. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Hernæs geeft de bal voor. Anastasakos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Żuk de bal. Żuk speelt de bal door. Andrysz speelt de bal door. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hernæs geeft een lange en hoge pass. Tseberidis speelt de bal door. Andrysz onderschept slim de pass. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hernæs kan de bal niet met de borst controleren. Grzmot rent richting de bal. Hernæs onderschept slim de pass. Hernæs geeft de bal voor. Tseberidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rawlings bokst de bal weg. Klungelig pakt Bucci de bal. Dindar is nu in balbezit. Dindar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - POŁAJEWO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 56%, POŁAJEWO 44%.
leszcze - POŁAJEWO 0:2