Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Fan Patataj
licerpool Tactiek boryna2
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.4 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten adequate
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Kieras passt de bal met de wreef. Trimarco rent richting de bal. Parusel begaat een overtreding. Trimarco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Lancelowski geeft de bal voor. Babaniotis kan de bal niet met de borst controleren. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - Patataj 0:1

9e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal in één keer door. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Penko kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel speelt de bal door. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek speelt de bal door. Mencik rent richting de bal. Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel geeft een hoge lob. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel. Klepczarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Puszka kopt de bal weg. Trevisan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakırcı. Bakırcı krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Parusel kopt de bal weg. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı schiet op doel. Klepczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Babaniotis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mardegan neemt de hoekschop. Daar is Chwalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - Patataj 0:2

30e minuut.
Puszka verovert de bal door een tackle van achteren. Puszka speelt de bal door. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 71%, Patataj 29%.
Liverpool Fan - Patataj 0:2

47e minuut.
Mardegan rent richting de bal. Mardegan passt de bal met de wreef. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - Patataj 0:3

49e minuut.
Trevisan onderschept slim de pass. Parusel onderschept slim de pass. Parusel passt de bal zonder na te denken. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Babaniotis neemt vlug de vrije trap. Năftănăilă kopt de bal weg. Mardegan geeft een hoge lob. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Trimarco de bal. Parusel rent richting de bal. Parusel geeft een hoge lob. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilea komt het veld opgelopen. Stojanovski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mardegan onderschept slim de pass. Cilea begaat een overtreding. Mardegan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Năftănăilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Klepczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - Patataj 0:4

86e minuut.
Mardegan verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik probeert naar een medespeler te passen. Puszka met een sublieme pass. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mencik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancelowski met de inworp. Mardegan speelt de bal door. Chwalony is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 81%, Patataj 19%.
Liverpool Fan - Patataj 0:4