Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gieschewald Skóra z Kapelusza
trojka Tactiek MIDtraining
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten adequate
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Soria is nu in balbezit. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses geeft een hoge lob. Gościniak rent richting de bal. Gościniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 1:0

3e minuut.
Lua geeft de bal voor. Kleo kopt de bal weg. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gościniak heeft problemen om de bal te vangen. Gościniak probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński schiet op doel. Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 2:0

23e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka probeert naar een medespeler te passen. Kleo rent richting de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus onderschept slim de pass. Foucault onderschept slim de pass. Daar is Foucault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foucault haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tamanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lua passt de bal zonder na te denken. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal zonder na te denken. Kleo rent richting de bal. Kleo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch is nu in balbezit. Błoch speelt de bal door. Foucault rent richting de bal. Foucault haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Râpnu speelt de bal door. Dvéri is nu in balbezit. Olewiński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Olewiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olewiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Lua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błoch met een sublieme pass. Foucault is nu in balbezit. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 40%, Skóra z Kapelusza 60%.
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 3:0

47e minuut.
Foucault is nu in balbezit. Klungelig pakt Foucault de bal. Foucault met een sublieme pass. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak schiet op doel. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Błoch passt de bal in één keer door. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 4:0

67e minuut.
Foucault passt de bal in één keer door. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Gościniak rent richting de bal. Gościniak draait met de bal, schiet en ... Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 5:0

76e minuut.
Moses onderschept slim de pass. Moses geeft een hoge lob. Kiełpiński rent richting de bal. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren schiet op doel. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Râpnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 28%, Skóra z Kapelusza 72%.
Gieschewald - Skóra z Kapelusza 5:0