Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza Gieschewald
MIDtraining Tactiek trojka
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.6 gemiddelde waardering 46
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Vlachodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foucault rent richting de bal. Foucault geeft een lange en hoge pass. Gościniak rent richting de bal. Gościniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moses speelt de bal door. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olewiński geeft een hoge lob. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński geeft de bal voor. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Kiełpiński rent richting de bal. Nadirov rent richting de bal. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pagano onderschept slim de pass. Pagano speelt de bal door. Foucault is nu in balbezit. Foucault draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:1

17e minuut.
Gościniak onderschept slim de pass. Gościniak speelt de bal door. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak schiet op doel. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:2

21e minuut.
Błoch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mydło komt het veld opgelopen. Vandooren met een snelle inworp. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:3

25e minuut.
Tamanyan kopt de bal weg. Lua probeert de bal met de borst te controleren. Lua passt de bal in één keer door. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Vandooren met een snelle inworp. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Foucault springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:4

39e minuut.
Daar is Gościniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadirov rent richting de bal. Gościniak onderschept slim de pass. Gościniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 61%, Gieschewald 39%.
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:4

49e minuut.
Pagano passt de bal zonder na te denken. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua passt de bal zonder na te denken. Kleo is nu in balbezit. Kleo draait met de bal, schiet en ... Lemański bokst de bal weg.

52e minuut.
Potasiński geeft de bal voor. Kiełpiński kopt de bal weg. Foucault is nu in balbezit. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:5

54e minuut.
Niedziułka passt de bal met de wreef. Dvéri met een sublieme pass. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua geeft de bal voor. Kleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Jeftić geeft een lange en hoge pass. Foucault kopt de bal weg. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jeftić kopt de bal weg. Vandooren met een sublieme pass. Olewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tamanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tamanyan geeft een hoge lob. Nadirov kan de bal niet met de borst controleren. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:6

64e minuut.
Soria is nu in balbezit. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses geeft de bal voor. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Foucault speelt de bal door. Daar is Gościniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus rent richting de bal. Gościniak verovert de bal door een tackle van achteren. Gościniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vandooren kopt de bal weg. Kiełpiński is nu in balbezit. Nadirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiełpiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Foucault legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:7

75e minuut.
Gościniak passt de bal met de wreef. Daar is Kiełpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadirov rent richting de bal. Kiełpiński onderschept slim de pass. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Râpnu geeft de bal voor. Inworp. Vandooren met de inworp. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foucault rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 70%, Gieschewald 30%.
Skóra z Kapelusza - Gieschewald 0:8