Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
lol_2 Tactiek YAKUZA
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Espejo passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Mencik rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Mirchev de bal. Smok probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak met een sublieme pass. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Smok geeft de bal voor. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

8e minuut.
Doroszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Mirchev rent richting de bal. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prideaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroszewski geeft de bal voor. Mirchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mencik verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik speelt de bal door. Zwierzak met een sublieme pass. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Doroszewski met een snelle inworp. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Mirchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 3:0

21e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal met de wreef. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok geeft een lange en hoge pass. Mirchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz met een sublieme pass. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stefańczyk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bělehrádek is nu in balbezit. Bělehrádek passt de bal in één keer door. Smok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smok geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bruschio probeert naar een medespeler te passen. Smok kopt de bal weg. Klungelig pakt Mirchev de bal. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik passt de bal in één keer door. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroszewski geeft een hoge lob. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruschio met een harde bal richting middenveld. Osolsobě kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 26%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 74%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:1

46e minuut.
Matłaszek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smok met een snelle inworp. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Mirchev heeft problemen om de bal te vangen. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 5:1

53e minuut.
Smok is nu in balbezit. Smok geeft een lange en hoge pass. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 6:1

58e minuut.
Doroszewski probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Smok rent richting de bal. Smok geeft een hoge lob. Mirchev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 7:1

66e minuut.
Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Osolsobě passt de bal met de wreef. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ... Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 7:2

69e minuut.
Klungelig pakt Mirchev de bal. Matłaszek rent richting de bal. Matłaszek passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 8:2

80e minuut.
Özeren verovert de bal door een tackle van achteren. Brahimi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doroszewski. Doroszewski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Marmota speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělehrádek begaat een overtreding. Bělehrádek krijgt een gele kaart. Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Molina kan niet meer verder spelen. Caiffa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mencik probeert naar een medespeler te passen. Woroniecki speelt de bal door. Zwierzak speelt de bal door. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek schiet op doel. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 34%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 66%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 8:2