Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU leszcze
lol_2 Tactiek moja
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farjaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mencik rent richting de bal. Mencik geeft de bal voor. Matłaszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirchev rent richting de bal. Mirchev haalt uit met een fantastische trap. Rawlings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 1:0

21e minuut.
Trzeciak trapt de bal weg. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniello begaat een overtreding. Maniello krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Woroniecki kopt de bal weg. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farjaszewski begaat een overtreding. Sap wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sap kan niet meer verder spelen. Schafranek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Grzmot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuśmiecki komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Figielski met een snelle inworp. Nyc controleert de bal met de borst. Nyc geeft een hoge lob. Schafranek springt en kopt de bal. Trzeciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 59%, leszcze 41%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 1:0

51e minuut.
Schafranek verovert de bal door een tackle van achteren. Schafranek met een sublieme pass. Nyc met een sublieme pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 1:1

55e minuut.
Nyc met een sublieme pass. Pincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho passt de bal in één keer door. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek haalt uit met een fantastische trap. Trzeciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Andrysz geeft een hoge lob. Schafranek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Woroniecki de bal onder controle te krijgen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bucci speelt de bal door. Pincho is nu in balbezit. Pincho geeft een hoge lob. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. Trzeciak bokst de bal weg.

76e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Zwierzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrysz de bal. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek haalt uit met een fantastische trap. Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev haalt uit met een fantastische trap. Rawlings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 2:1

81e minuut.
Woroniecki rent richting de bal. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki passt de bal zonder na te denken. Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 48%, leszcze 52%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - leszcze 3:1