Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza Patataj
MIDtraining Tactiek boryna2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
37.9 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten adequate
average Passen excellent
average Verdedigen formidable


3e minuut.
Mardegan is nu in balbezit. Mardegan speelt de bal door. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal zonder na te denken. Daar is Puszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszka geeft de bal voor. Chwalony maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Nadirov met een harde bal richting middenveld. da Rosa geeft de bal voor. Chwalony rent richting de bal. Chwalony geeft een hoge lob. Bakırcı springt en kopt de bal. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Râpnu de bal. Bakırcı rent richting de bal. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 83%, Patataj 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skóra z Kapelusza - Patataj 0:0

47e minuut.
Puszka geeft een hoge lob. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Posada bokst de bal weg.

53e minuut.
Parusel met een sublieme pass. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Patataj 0:1

57e minuut.
Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka passt de bal zonder na te denken. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Parusel speelt de bal door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Niedziułka probeert de bal aan de voet te houden. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een hoge lob. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Parusel met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een hoge lob. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Puszka speelt de bal door. Nadirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Niedziułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria is nu in balbezit. Soria passt de bal zonder na te denken. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is da Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niedziułka zal de hoekschop nemen. Granica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus passt de bal met de wreef. Tamanyan probeert naar een medespeler te passen. Guzman is nu in balbezit. Guzman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Patataj 0:2

86e minuut.
Dvéri passt de bal in één keer door. Râpnu is nu in balbezit. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - Patataj 0:3

89e minuut.
Guzman speelt de bal door. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft een lange en hoge pass. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 70%, Patataj 30%.
Skóra z Kapelusza - Patataj 0:3