Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.186 [del]
  • Stadion: Stodoła
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15396
Patataj Skóra z Kapelusza
boryna2 Tactiek MIDtraining
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 36.1
adequate Schieten average
excellent Passen average
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Guzman heeft problemen om de bal te vangen. Guzman geeft de bal voor. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Skóra z Kapelusza 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt da Rosa de bal. da Rosa geeft een lange en hoge pass. Puszka rent richting de bal. Puszka schiet op doel. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Daar is Kleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel onderschept slim de pass. Parusel geeft de bal voor. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Klungelig pakt Lua de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardegan. Mardegan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal in één keer door. Vlachodimos speelt de bal door. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guzman heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bakırcı verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı met een sublieme pass. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een lange en hoge pass. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel passt de bal in één keer door. Puszka probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles geeft een hoge lob. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft de bal voor. Chwalony maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Skóra z Kapelusza 2:0

33e minuut.
Posada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parusel is nu in balbezit. Parusel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bakırcı met een sublieme pass. Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Parusel met de inworp. Puszka geeft een lange en hoge pass. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dvéri passt de bal met de wreef. da Rosa rent richting de bal. Kleo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kleo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Puszka de bal. Puszka passt de bal in één keer door. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Gałus onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 27%, Skóra z Kapelusza 73%.
Patataj - Skóra z Kapelusza 2:0

46e minuut.
Niedziułka met een snelle inworp. Mardegan is nu in balbezit. Mardegan passt de bal met de wreef. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka haalt uit met een fantastische trap. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Guzman kopt de bal weg. Daar is Mardegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardegan speelt de bal door. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lua is nu in balbezit. Mardegan onderschept slim de pass. Mardegan passt de bal zonder na te denken. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gałus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Skóra z Kapelusza 3:0

61e minuut.
Soria rent richting de bal. da Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. da Rosa passt de bal in één keer door. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Mardegan onderschept slim de pass. Mardegan geeft een hoge lob. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Râpnu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artiles met de inworp. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een lange en hoge pass. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chwalony rent richting de bal. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patataj - Skóra z Kapelusza 4:0

72e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
da Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. da Rosa geeft de bal voor. Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakırcı schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mardegan geeft de bal voor. Râpnu heeft problemen om de bal te vangen. Puszka met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal met de wreef. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patataj 20%, Skóra z Kapelusza 80%.
Patataj - Skóra z Kapelusza 4:0