Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - POŁAJEWO
YAKUZA Tactiek PODSTAWOWA
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen very good


5e minuut.
Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Starszak probeert naar een medespeler te passen. Kantor met een sublieme pass. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Geană is nu in balbezit. Geană geeft een hoge lob. Tseberidis kopt de bal weg. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Osolsobě passt de bal zonder na te denken. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal in één keer door. Daar is Caiffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiffa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos onderschept slim de pass. Anastasakos passt de bal met de wreef. Tseberidis heeft problemen om de bal te vangen. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trtanj geeft een lange en hoge pass. Dindar kan de bal niet met de borst controleren. Bazluk rent richting de bal. Dindar onderschept slim de pass. Dindar schiet op doel. Bruschio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Trtanj probeert naar een medespeler te passen. Kantor is nu in balbezit. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Tseberidis heeft problemen om de bal te vangen. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brahimi probeert naar een medespeler te passen. Trtanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trtanj geeft de bal voor. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Prideaux geeft de bal voor. Inworp. Gassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Stefańczyk de bal. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - POŁAJEWO 0:1

31e minuut.
Hernæs speelt de bal door. Gassen is nu in balbezit. Osolsobě probeert naar een medespeler te passen. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hernæs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dindar de bal. Dindar passt de bal in één keer door. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Collymore onderschept slim de pass. Collymore speelt de bal door. Prideaux is nu in balbezit. Anastasakos verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tseberidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - POŁAJEWO 0:2

43e minuut.
Trtanj kopt de bal weg. Gassen heeft problemen om de bal te vangen. Gassen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tseberidis de bal. Tseberidis schiet op doel. Bruschio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - POŁAJEWO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 76%, POŁAJEWO 24%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - POŁAJEWO 0:3

55e minuut.
Bruschio trapt de bal weg van het doel. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Anastasakos heeft problemen om de bal te vangen. Anastasakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 73%, POŁAJEWO 27%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - POŁAJEWO 0:3