Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POŁAJEWO -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
PODSTAWOWA Tactiek YAKUZA
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 33.5
excellent Schieten good
solid Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Ibrahima Sedu speelt de bal door. Dindar heeft problemen om de bal te vangen. Dindar passt de bal met de wreef. Daar is Tseberidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Klungelig pakt Espejo de bal. Espejo passt de bal met de wreef. Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hernæs speelt de bal door. Dindar is nu in balbezit. Dindar passt de bal zonder na te denken. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dindar rent richting de bal. Dindar passt de bal met de wreef. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

16e minuut.
Prideaux rent richting de bal. Anastasakos onderschept slim de pass. Anastasakos speelt de bal door. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

20e minuut.
Gassen met de inworp. Hernæs rent richting de bal. Hernæs passt de bal met de wreef. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ibrahima Sedu geeft een hoge lob. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 3:0

24e minuut.
Tseberidis onderschept slim de pass. Tseberidis probeert naar een medespeler te passen. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:0

25e minuut.
Doeltrap. Stefańczyk trapt de bal weg van het doel. Hernæs speelt de bal door. Anastasakos is nu in balbezit. Anastasakos schiet op doel. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stefańczyk geeft de bal voor. Daar is Marmota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gassen begaat een overtreding. Gassen krijgt een gele kaart. Marmota raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brahimi met een snel genomen vrije trap. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 4:1

30e minuut.
Hernæs speelt de bal door. Daar is Anastasakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasakos passt de bal in één keer door. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 5:1

32e minuut.
Trtanj is nu in balbezit. Trtanj geeft een hoge lob. Szkrabik is nu in balbezit. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hernæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernæs passt de bal in één keer door. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap. Bruschio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Brahimi met de inworp. Osolsobě rent richting de bal. Osolsobě passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Banasiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 34%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 66%.
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 5:1

47e minuut.
Dindar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bazluk de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ibrahima Sedu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Starszak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Espejo met een sublieme pass. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ... Banasiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernæs rent richting de bal. Hernæs passt de bal zonder na te denken. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Collymore onderschept slim de pass. Collymore met een sublieme pass. Geană geeft een hoge lob. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 6:1

65e minuut.
Osolsobě bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos onderschept slim de pass. Anastasakos passt de bal in één keer door. Dindar is nu in balbezit. Dindar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore met een sublieme pass. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar geeft een hoge lob. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 7:1

79e minuut.
Marmota passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Fernández Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina schiet op doel. Banasiuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 7:2

82e minuut.
Ibrahima Sedu kopt de bal weg. Tseberidis is nu in balbezit. Starszak verovert de bal door een tackle van achteren. Dindar onderschept slim de pass. Dindar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 8:2

88e minuut.
Ibrahima Sedu met de inworp. Daar is Hernæs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernæs met een sublieme pass. Tseberidis heeft problemen om de bal te vangen. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 36%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 64%.
POŁAJEWO - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 8:2