Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze Gieschewald
moja Tactiek trojka
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Olewiński kopt de bal weg. Kłosiński heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Moses geeft de bal voor. Błoch met een sublieme pass. Gościniak speelt de bal door. Foucault rent richting de bal. Foucault schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiełpiński springt en kopt de bal. Rawlings bokst de bal weg.

8e minuut.
Andrysz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Błoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foucault rent richting de bal. Foucault haalt uit met een fantastische trap. Rawlings bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Nyc speelt de bal door. Grzmot rent richting de bal. Błoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błoch krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Foucault haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andrysz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandooren zal de hoekschop nemen. Foucault maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Moses geeft een lange en hoge pass. Figielski kopt de bal weg. Buitenspel voor Kuchczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Pagano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Foucault krijgt zijn hoofd ertegen. Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 70%, Gieschewald 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leszcze - Gieschewald 0:0

64e minuut.
Klungelig pakt Figielski de bal. Foucault verovert de bal door een tackle van achteren. Foucault probeert naar een medespeler te passen. Gościniak is nu in balbezit. Gościniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bucci passt de bal zonder na te denken. Błoch probeert naar een medespeler te passen. Foucault probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Vandooren de bal. Kłosiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandooren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moses zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kłosiński speelt de bal door. Pincho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandooren. Vandooren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 67%, Gieschewald 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leszcze - Gieschewald 0:0