Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Fan ŻNIWIARZE SMUTKU
licerpool Tactiek lol_2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Özeren is nu in balbezit. Penko verovert de bal door een tackle van achteren. Penko schiet op doel. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Dăncescu passt de bal in één keer door. Czerwek speelt de bal door. Penko is nu in balbezit. Penko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Smok de bal. Muti rent richting de bal. Smok onderschept slim de pass. Smok passt de bal met de wreef. Karasiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1

10e minuut.
Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak passt de bal met de wreef. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:2

18e minuut.
Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft de bal voor. Penko heeft problemen om de bal te vangen. Penko schiet op doel. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dăncescu kopt de bal weg. Smok rent richting de bal. Smok speelt de bal door. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mencik rent richting de bal. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz probeert naar een medespeler te passen. Mirchev rent richting de bal. Mirchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olszówka is nu in balbezit. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Trimarco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agăfiţei geeft een lange en hoge pass. Penko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Muti speelt de bal door. Penko rent richting de bal. Penko passt de bal in één keer door. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco schiet op doel. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev onderschept slim de pass. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Klepczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 50%, ŻNIWIARZE SMUTKU 50%.
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:3

46e minuut.
Olszówka met een sublieme pass. Bělehrádek probeert naar een medespeler te passen. Smok met een sublieme pass. Mirchev rent richting de bal. Mirchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek speelt de bal door. Muti met een sublieme pass. Penko bereikt de bal nog maar net als eerste. Penko draait met de bal, schiet en ... Vinhas bokst de bal weg.

66e minuut.
Czerwek speelt de bal door. Trimarco is nu in balbezit. Penko is nu in balbezit. Penko schiet op doel. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:3

71e minuut.
Buitenspel voor Mirchev. Goede buitenspelval van de verdediging. Cilea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mirchev kopt de bal weg. Cilea rent richting de bal. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev schiet op doel. Klepczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:4

85e minuut.
Smok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak speelt de bal door. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Smok de bal. Smok met een sublieme pass. Mencik rent richting de bal. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Fan 51%, ŻNIWIARZE SMUTKU 49%.
Liverpool Fan - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:4