Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POŁAJEWO Skóra z Kapelusza
PODSTAWOWA Tactiek MIDtraining
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal zonder na te denken. Kleo is nu in balbezit. Kleo draait met de bal, schiet en ... Reid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Tseberidis onderschept slim de pass. Tseberidis passt de bal in één keer door. Tamanyan is nu in balbezit. Anastasakos verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

23e minuut.
Trtanj rent richting de bal. Trtanj geeft een lange en hoge pass. Dindar is nu in balbezit. Dindar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Skóra z Kapelusza 1:0

25e minuut.
Vlachodimos onderschept slim de pass. Vlachodimos speelt de bal door. Niedziułka speelt de bal door. Kleo is nu in balbezit. Kleo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nadirov kopt de bal weg. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua speelt de bal door. Kleo rent richting de bal. Kleo haalt uit met een fantastische trap. Reid bokst de bal weg.

29e minuut.
Gałus speelt de bal door. Soria met een sublieme pass. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka geeft een hoge lob. Kleo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reid niet meer kan verder spelen. Banasiuk komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Tseberidis onderschept slim de pass. Tseberidis passt de bal in één keer door. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos haalt uit met een fantastische trap. Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POŁAJEWO - Skóra z Kapelusza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 58%, Skóra z Kapelusza 42%.
POŁAJEWO - Skóra z Kapelusza 2:0

52e minuut.
Fernández Bilbao geeft een lange en hoge pass. Inworp. Niedziułka met een snelle inworp. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gassen kopt de bal weg. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor geeft een hoge lob. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap. Posada bokst de bal weg. Dindar probeert de bal aan de voet te houden. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gassen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tamanyan de bal. Anastasakos begaat een overtreding. Anastasakos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Soria met een sublieme pass. Daar is Niedziułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka met een sublieme pass. Kleo is nu in balbezit. Kleo schiet op doel. Banasiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Vlachodimos passt de bal met de wreef. Tseberidis is nu in balbezit. Dindar rent richting de bal. Dindar schiet op doel. Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tamanyan geeft een lange en hoge pass. Geană rent richting de bal. Geană geeft de bal voor. Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Kleo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantor. Kantor krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nadirov rent richting de bal. Tseberidis verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu rent richting de bal. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POŁAJEWO 45%, Skóra z Kapelusza 55%.
POŁAJEWO - Skóra z Kapelusza 2:0